Den bæredygtige klub

Er du med i klubben? Vil du gerne leve mere bæredygtigt? Er du klar til at lave både små og store ændringer i din hverdag? Har du masser af idéer? Så kom med i den bæredygtige klub.

Det giver altid mere at være med i et fællesskab. Når du kan dele dine idéer og tanker med andre, giver det motivation. Du kan også finde støtte, når det er lidt svært. Alt det og mere til får du i klubben.

Bæredygtighed i hverdagen

Vi er nødt til at rykke på alle fronter og leve mere bæredygtigt. Vores hjem, Jorden, bliver mere og mere nedbrudt for hver dag. Det er vores skyld. Os mennesker. Fordi vi bruger alt for mange ressourcer. Naturen kan ikke nå at genskabe dem.

De store forandringer ligger hos politikerne. De skal lave love og sørge for mere bæredygtighed. Men de små forandringer ligger hos dig og mig. Forbrugerne. Borgerne.

Vi bør alle være med i kampen for mere bæredygtighed. Hver eneste husholdning bør forbruge mindre, sortere affald, dyrke egen mad, købe brugt og hvad end man ellers kan gøre for at spare på ressourcerne i stedet for bare at bruge mere og mere. Vi må alle med i kampen for at redde vores hjem!

Indholdet i den bæredygtige klub

Vil du gerne med i kampen, og vil du gerne arbejde sammen med andre om at nå målet? Så kan du melde dig ind i den bæredygtige klub.

Som medlem af klubben får du udfordringer, så du kan blive holdt til ilden eller gøre lidt sport ud af at indføre nye, mere bæredygtige vaner. Du får anbefalinger, så du kan opsøge mere viden. Du får også inspiration og konkrete idéer, som du kan indføre i dit liv. Har du selv en hel masse idéer, kan du dele dem og hjælpe alle andre medlemmer i klubben.

Den bæredygtige løsning er ofte den billige løsning. Derfor kan du hurtigt tjene dit medlemskontingent ind igen i besparelser. Du vil også få en meget renere samvittighed, og du får mulighed for at være en del af et stort fællesskab, der arbejder på at påvirke politikerne og resten af verden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...