Pæn affaldssortering

Er du træt af at sortere dit affald, fordi det så ligger alle mulige steder og fylder? Så kan du prøve recollector. Det er et system til affaldssortering, der gør det nemt for dig at passe på miljøet. Du kan sortere det, som kan genbruges, og bagefter få det afleveret det rigtige sted.

recollector affaldssortering logo

Et stort plus ved recollector er, at det faktisk er flot at se på. Selvom det er skraldespande, så er de designet, så man gerne vil have dem hængende fremme.

Sortér dit affald

Det er vigtigt, at vi passer på vores ressourcer. Hvis vi bare brænder vores affald af, så udnytter vi ikke ressourcerne optimalt. Meget affald kan genbruges. Når vi genbruger, belaster vi miljøet mindre, end når vi fremstiller noget nyt fra bunden. Derfor skal du sørge for at sortere dit affald.

Med et system som recollector bliver affaldssortering nemt. Du kan hænge det op, som det passer dig. Saml boksene på én væg, eller hæng dem der, hvor du får brug for dem. Det er helt op til dig selv.

Lad hver boks være til noget bestemt. Du kan have en boks til plastik, en til dåser og en til komposterbart affald. Så kan du se på, om du skal aflevere det til genbrug, smide det i komposten eller bruge det til noget kreativt.

Genbrug i genbrug

Recollector er et bokssystem til affaldssortering. Det gør det nemmere for dig at genbruge dit affald. Samtidig er det fremstillet af genbrugsmaterialer. Boksene er nemlig lavet af flamingokasser, som ellers var blevet brændt.

Du kan hænge boksene op og tænke på, at du allerede har gjort noget godt for miljøet. Du har forhindret noget afbrænding og har købt noget, som er fremstillet af et genbrugsmateriale. Oven i det kan boksene løbende hjælpe dig med at få sorteret dit affald. Bliver det meget bedre?

recollector i køkkenet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...