Om

Genbrugergodt.dk er en blog om genbrug, miljø, bæredygtighed og alt, der har at gøre med at passe på naturen og spare på ressourcerne.

Der er så meget, vi hver især kan gøre. Du kan også gøre noget. Du behøver ikke at lægge hele dit liv om. Små ændringer her og der kan også gøre en forskel. Her på siden kan du finde inspiration til, hvor du kan starte.

Har du selv nogle gode idéer, som du gerne vil dele med andre, så kontakt mig! Jeg er meget åben over for samarbejder, og jeg deler gerne en idé eller to for dig.

Reklamefinansieret

Siden er reklamefinansieret. Det vil sige, at der er indlæg i bloggen, som indeholder reklamelinks. De er markeret med *Reklame*.

Vil du gerne have mere indhold på siden, kan du støtte ved at købe noget via reklameindlæggene. Det giver mere økonomi til at lave mere indhold.

Kvinden bag

Bag bloggen står en kvinde, der er glad for genbrug. Det er mig. Jeg er mor og hundeejer, eneforsørger og selvstændig. Jeg synes, det er sjovt at genbruge. Det startede nok mest som en nødvendighed for mig, da jeg som enlig forsørger til et lille barn skulle have det hele til at løbe rundt. Sidenhen er det blevet til en livsstil og en hobby.

Jeg holder af naturen og vil gerne passe på den. Det er trist at se al den ødelæggelse, der sker her i verden. Vi mennesker skal huske at tænke os om og at tænke på andre og andet end os selv. Det vil jeg gerne bidrage til med den her blog.