Tørrestativet er miljøvenligt

*reklame – indlægget indeholder affiliatelinks*

Prøver du at leve miljøvenligt og bæredygtigt, kommer du ikke uden om tørrestativet. Et tørrestativ er den bedste måde at tørre sit tøj på. Drop tørretumbleren, og lad dit tøj lufttørre!

Det har ikke bare store fordele for miljøet. Du kan også spare penge. Et tørrestativ bruger nemlig ikke strøm lige som en tørretumbler. Det er også meget billigere i anskaffelse.

-Du kan finde et stort udvalg af tørrestativer her (affiliatelink)

Inde, ude, sommer, vinter

Tænker du, at du ikke kan bruge et tørrestativ, fordi du ikke har plads udenfor, eller fordi det er vinter? Så skal du vide noget: Du kan bruge et tørrestativ inde og ude. Du kan lufttørre dit tøj sommer og vinter.

Det er ikke det bedste for indeklimaet at tørre tøj indenfor. Men er du god til at lufte ud, kan du godt gøre det.

Det behøver ikke at være varmt og tørt i vejret, for at du kan tørre dit tøj. Også om vinteren og på regnvejrsdage kan du hænge tøj til tørre udenfor.

På regnvejrsdage kan det være godt med et overdækket sted til tørretøjet. Har du ikke det, kan du vælge et tørrestativ med tag.

tørrestativ med håndklæder

Forskellige typer

Der findes tørrestativer til enhver smag og ethvert behov. Der er ikke kun det klassiske stativ eller snoren, som hænges op mellem to pæle.

Der findes tørrestativer med tag, tørrestativer til altan, vægmonterede tørrestativer og tørrestativer til sokker.

Uanset hvor meget plads du har, og hvad dine behov er, kan du finde et tørrestativ.

-Se fx dette paraplytørrestativ og dette altantørrestativ (affiliatelinks)

Det er en god idé at overveje dine behov, før du køber. Hvis du ikke har meget plads, bør du vælge et lille tørrestativ. Det kan også være, du har brug for et stativ, der er nemt at pakke sammen og stille væk. Eller måske har du en stor have, hvor der er rigeligt plads til et stativ?

Hvad med min tørretumbler?

Hvad skal du så gøre med din tørretumbler?

Hvis du har en tørretumbler, og den virker, så behold den. Men brug den ikke til hver eneste tøjvask. Hæng noget af dit vasketøj til tørre på et stativ.

Det er spild at smide noget ud, som stadig virker. Så har du nu engang en tørretumbler, og virker den endnu, så lad den stå. Der kan være dage, hvor det er lækkert at kunne tørre tøjet hurtigt.

Når din tørretumbler går i stykker, så undlad at købe en ny. Køb i stedet et lækkert tørrestativ. Man kan sagtens klare sig uden tørretumbler.

Har du ikke en tørretumbler, så er du allerede miljøvenlig. Tommel op til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...