3 (yderligere) bæredygtige instagramprofiler

Er du vild med bæredygtige instagramprofiler lige som mig? Måske har du læst dette gamle blogindlæg med 3 instagramprofiler om genbrug? Jeg kan kun endnu engang opfordre dig til at følge dem. Og ved du hvad? Jeg synes, du skal følge alle de bæredygtige instragramprofiler, du kan finde!

Der er rigtig mange spændende profiler på det sociale medie, som har fokus på bæredygtighed på den ene eller anden måde. Der sidder nogle mennesker derude, der bruger meget tid på at lave kreative opslag, der kan inspirere os alle til mere bæredygtighed. Støt dem ved at følge, like, kommentere og evt. købe nogle af deres varer, hvis de sælger noget.

Jeg har fundet 3 profiler mere, som jeg gerne vil fortælle dig om. Du kan starte med dem. Husk, at det ikke koster penge at følge, like og kommentere.

projecthandmade

Denne profil tilhører forfatteren Jane Ibsen Piper. Hun har skrevet flere bøger om bæredygtighed og deler også en masse viden og inspiration på Instagram.

projecthandmade handler om hverdagen. Hun deler idéer til alle mulige små ting, du kan gøre lidt anderledes. Sådan kan du leve mere bæredygtigt og samtidig spare penge. Det handler om at bruge det hele, ikke at købe noget unødvendigt, at se glæden i de små ting og meget mere.

I skrivende stund handler mange af opslagene om købestop. Du kan jo hoppe med på udfordringen og indføre købestop hjemme hos dig selv!

Hvis du synes om profilen og/eller går op i bæredygtighed, skal du også læse hendes bøger. Lån dem gerne på biblioteket. Det er det mest bæredygtige valg.

my.wonderful.finds

Er du til vintage og genbrug, skal du følge my.wonderful.finds.

my.wonderful.finds er et vintage univers, hvis smag efterhånden er anerkendt og omtalt i de fleste mode- og boligmagasiner som ELLE, Bo Bedre, ALT Interiør, Berlingske og Mad & Bolig. Profilen sælger vintagefund, som passer ind i nytidens boligindretning. Der bliver brugt absurd meget tid på hver enkelt fund, og de sælges derfor med et ønske om, at dem, som køber dem, lover at passe godt på dem!

På profilen kan du finde diverse keramik, glas, boliginteriør som fx små skulpturer og spejle, små møbler og kunst.

Det koster dig ikke andet end et par klik at følge og like. Beslutter du dig for at købe noget, kan du vide, at selv forsendelsen er bæredygtig. Alle pakkerne sendes i genbrugte papkasser og med hjemmelavet kassefyld af aviser og reklamer.

vintagefund og genbrug på instagram

papirheksen

Den sidste og mindste af de 3 bæredygtige instagramprofiler er papirheksen.

Papirheksen er en kreativ profil. Papirheksen forvandler ting, der ellers ville være blevet smidt ud (ofte papir), til noget nyt. Affald får nyt liv og bliver til noget brugbart.

Kreationerne er rustikke og har personlighed. De bliver lavet af alt muligt som fx gamle bøger, tapetrester, stofrester, hullede plastikposer og brugte kuverter. Alle disse materialer bliver til genbrugspapir, skåle, bøger, pynt og andet.

I denne profil kan du finde en masse inspiration, hvis du selv kan lide at være kreativ. De fleste ting kan nemlig genbruges eller genanvendes (læs i øvrigt her om forskellen på de to ord). Der er også mulighed for at købe de ting, du ser på profilen. Hvis du altså når det. Der er nemlig nogle gange kun én af hver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...