Sig tillykke med blomster

*reklame*

Det er meget almindeligt enten at give blomster eller et kort, når man vil lykønske nogen. Men hvorfor ikke slå to fluer med et smæk og give begge dele samtidig? Det kan du med de plantbare kort fra Elou.

Ofte bliver lykønskningskort kasseret, når festen er forbi. Giveren gør sig umage med at finde et passende kort og at skrive en rammende tekst i det, men glæden varer kun ganske kort. Når kortet er læst, bliver det smidt i skraldespanden.

Produktionen af lykønskningskort er ikke den største faktor, når vi ser på, hvad der ødelægger miljøet. Men alt tæller med. Det koster også ressourcer at fremstille kort. Det koster træ, vand, CO2 mm. Og kortet glæder i nogle få sekunder, måske minutter, men derefter bliver det smidt i skraldespangen.

Plantbare kort giver nul spild

Det er et ærgerligt spild, når lykønskningskort kun har det ene lille formål. Heldigvis kan vi undgå det spild. Vi kan sørge for fx at genbruge kortene til kunst. Eller vi kan købe kort, som kan plantes og blive til smukke blomster.

De plantbare kort fra Elou bliver til valmuer, når de har udtjent deres pligt som lykønskningskort. Vil du gerne tænke på miljøet med dine gaver, så vælg plantbare kort. Vælger du et fra Elou, vælger du også et kort, som ikke er lavet af træ, og som er trykt med miljøvenligt blæk.

Skriv en venlig hilsen til modtageren i kortet, og husk at fortælle, at det kan plantes.

Elou

Webshoppen Elou mener, at vi sammen kan gøre en forskel. Vi er ikke perfekte, for det kan ingen og intet være. Men vi kan stille og roligt skifte engangsprodukter ud med genanvendelige tilsvarende produkter – eller produkter, som kan bruges til flere ting.

Hos Elou er der fokus på bæredygtighed, miljøvenlighed og nul plastik. Produkterne er hverdagsprodukter. Det er ting, du bruger hver dag – eller i hvert fald hver gang, nogen har fødselsdag.

elou plantbare kort med valmuer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...