3 instagramprofiler om genbrug

Der er meget inspiration at finde på Instagram. Også når det kommer til genbrug og bæredygtighed. Mange instagramprofiler handler om genbrug på en eller anden måde.

Jeg har fundet 3 profiler til dig, som jeg synes, du skal se nærmere på. De handler alle om at bruge noget, som de fleste smider ud. De går til det på forskellige måder og fokuserer på forskellige ting, men de inspirerer alle til at mindske spild.

Her kommer de:

anden_omgang

Den første af de tre instagramprofiler, jeg vil opfordre dig til at følge, er anden_omgang. Den handler om garn og strik.

Kvinden, der har profilen genbruger garn. Hun genstrikker af garn, der er kasseret. Hun spinder også nyt garn af kasseret garn. Det er grundig genbrug!

Strikker du? Eller hækler? Eller bruger du garn til noget andet? Så ved du, at man ofte lige klipper en stump garn af. Den kasserer man jo bare, fordi den ikke rigtigt kan bruges til noget. Men det kan den! Den kan gemmes og sammen med en masse andre garnstumper blive genspundet.

Det er måske ikke lige et projekt for enhver, men det kan være, det kan inspirere dig til ikke at smide alting ud. Der er nemlig meget, man kan gemme og bruge til noget andet.

anden_omgang er en spændende instagramprofil med god inspiration til genbrug af garn. Jeg elsker i øvrigt ordspillet i profilens navn!

toogoodtogo.dk

Den anden anbefalelsesværdige instagramprofil, jeg har fundet til dig, er toogoodtogo.dk. Jeg har skrevet lidt om konceptet før. De samarbejder med butikker om at redde overskudsmad. Så her handler det om mad.

Too Good To Go har deres egen app, hvor man kan købe billig mad, som ellers ville blive kasseret. Men de er også på Instagram. Her deler de gavmildt ud med inspiration til madlavningen.

Når man henter en pose med overskudsmad via deres egen app, kan det være svært at finde på noget at bruge det hele til. Så er der inspiration at finde i deres instagramprofil. Der er idéer til at bruge mange forskellige råvarer. Både i små og store mængder. De går endda så langt som til at udnytte skræller og stilke, som man ellers bare smider ud.

Vil du gerne undgå madspild, så er den her profil værd at kigge nærmere på!

100procentgenbrug

Den sidste profil, jeg vil anbefale dig i denne omgang er 100procentgenbrug. Den handler om genbrug, upcycling og at udnytte alt.

Kvinden bag denne profil er en kreativ sjæl, der prøver at finde nye formål til alt muligt. Hun genbruger papir, garn, mælkekartoner, flasker og alt muligt andet.

Hendes projekter er overskuelige. Du kan sagtens selv give dig i kast med dem. Materialerne er noget, man gerne har allerede.

Er du genbrugsnysgerrig, så følg 100procentgenbrug, så du selv kan skrue op for din genbrugsprocent!

Kender du flere gode instagramprofiler om genbrug og bæredygtighed? Så skriv en kommentar, og del dem med os andre!

Du kan også læse dette nyere blogindlæg med yderligere 3 instagramprofiler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...