Genbrug dine kaffekapsler

*reklame*

Drikker du kaffe? Brygger du den med kaffekapsler? Så er du én blandt mange. Kapselkaffe er blevet populær blandt danskerne. Faktisk er det meget populært globalt set. Der er blevet forsket i kapselkaffe, og der bliver produceres 39.000 kaffekapsler på verdensplan – ikke hvert år, men hvert minut! Mange af dem bliver ikke genbrugt og belaster derfor miljøet rigtig meget.

Så, nu får du spørgsmålet:

Hvorfor ikke gøre din kaffe mere bæredygtig?

Det kan du med Genbrygs kaffekapsler. Det er kaffekapsler af rustfrit stål, som du kan bruge igen og igen. De mindsker dit affald, og de passer på miljøet. Husker du også at genbruge din kaffegrums, så kan du drikke din kaffe med yderst god samvittighed!

1 ændring – 2 kaffekapsler – mange fordele

Anskaf dig en genanvendelig kaffekapsel. Det er en enkel ændring i din hverdag. Måske skal du ligefrem købe to, så du altid har en ren klar til brug. Det vil give dig mange fordele.

Genanvendelige kaffekapsler er gode for miljøet. Du smider nemlig ikke kapslen ud, hver gang du har lavet en kop kaffe. Du skyller den og bruger den igen.

Du kan spare mange penge med en kaffekapsel, som du kan bruge igen og igen. Engangskapsler befinder sig gerne i den bekostelige ende. Med en genanvendelig kapsel kan du foretage en hurtig investering og så spare penge for hver kop kaffe, du laver i fremtiden. Du kan faktisk spare op til 85% for hver kop kaffe, du laver.

Men fordelene stopper ikke her. Med en genanvendelig kaffekapsel kan du selv bestemme, hvilken kaffe du vil have. Den er ikke fyldt i kapslen i forvejen, så du kan indkøbe din favoritkaffe og fylde den i kapslen.

Genbrug kaffegrumset

Når du har brugt din Genbryg kaffekapsel, skal du tømme den. Hav en beholder stående ved køkkenvasken, som du kan hælde kaffegrumset op i. Så kan du stille og roligt indsamle en god portion kaffegrums, der kan bruges til lidt af hvert.

Det er slet ikke dumt at have en beholder med kaffegrums stående i køkkenet. Kaffegrums er nemlig godt til at fjerne dårlige lugte. Dårlige lugte er der tit i et køkken. Det er uundgåeligt. Men hvis du gemmer dit kaffegrums, så har du en god, miljøvenlig og bæredygtig lugtfjerner.

Du kan selvfølgelig også bare smide dit kaffegrums i komposten. Der kan det blive blandet sammen med alt det andet, du komposterer, og omsat til god kompostjord, som du kan bruge i haven. Dyrk din egen mad i din have eller din vindueskarm, og brug dit køkkenaffald til at få succes med dyrkningen.

bæredygtig kaffe med genanvendelige kaffekapsler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...