Miljøvenlig rengøring

Jeg har netop opdaget nuuii. Nuuii er et dansk firma, der laver bæredygtige rengøringsmidler. Jeg har ikke selv prøvet deres rengøringsmidler – endnu – men jeg vil gerne fortælle dig om dem. De er nemlig højst sandsynligt mere miljøvenlige end dem, du har derhjemme nu.

Hos nuuii tænker de meget på miljøet, og de nedsætter CO2-udledningen og plastikforbruget i produktionen af rengøringsmidler.

De har fået den simple, men geniale idé at lave rengøringsmidler uden vand. Så fylder og vejer de mindre, og de kan transporteres uden at udlede helt så meget CO2.

De har også tænkt på plastikforbruget, som virkelig belaster vores klode. Derfor laver de rengøringsmidler uden engangsplast. Du kan godt købe en sprayflaske hos dem, hvor der er brugt plastik, men du skal ikke købe en ny, når den er tom. Så blander du bare mere rengøringsmiddel op i den.

En falsk følelse

Du har muligvis slet ikke tænkt på, hvor miljøbelastende dine rengøringsmidler er. Det er forståeligt nok. Når man tænker på rengøring, tænker man på renhed – ikke svineri. Men faktisk sviner mange rengøringsmidler. De belaster miljøet og sviner det til.

Når du gerne vil leve bæredygtigt og passe på miljøet, skal du prøve at tænke på alle aspekter af din hverdag. Du skal prøve at tænke på alt. Også din rengøring. Det er måske et område, man glemmer. Fordi man forbinder rengøring med noget rent og godt. Men husk også at tænke på, hvilke rengøringsmidler du bruger. Vælg nogle bæredygtige rengøringsmidler.

Mange fordele ved nuuii

Vil du gerne bruge nogle rengøringsmidler, der ikke sviner så meget, så er nuuii en mulighed. De har tænkt på bæredygtighed på mange måder:

  • Rengøringsmidlerne produceres i Danmark
  • Råvarerne er danske eller europæiske
  • Ingredienserne er miljøvenlige
  • Der er ingen engangsplast
  • Transporten er minimeret

Det er virkelig nogle store fordele, og det kan de vist også selv se hos nuuii. De opfordrer nemlig ligefrem til, at man bruger beholdere og flasker, som man allerede har – selvom de sælger flasker. Det vidner om, at de virkelig går op i at minimere affald og passe på miljøet.

miljøvenlig rengøring

Har du prøvet deres rengøringsmidler? Skriv om din erfaring i en kommentar! Så kan andre finde ud af, om nuuii er det helt rigtige valg for dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...