Mal med toiletruller

*reklame*

Hvad gør du med paprullen i midten, når du har taget det sidste toiletpapir? Smider du den i skraldespanden? Hvorfor ikke gemme den og bruge den til noget?

Der er overraskende mange ting, man kan genbruge tomme toiletruller til. En af dem er at bruge dem som pensler.

Som pensel har en tom toiletrulle ikke fået evigt liv. Du kommer til at smide den ud bagefter. Den har dog udført endnu en opgave. Hvis du lader alting i dit hjem klare en ekstra lille opgave, før du smider det ud, vil det give mindre spild. Det er en lille ting, men små ting har også ret. Mange små forbedringer kan gøre en forskel. Og så er det sjovt at være kreativ!

Genbrugspensler

Måske har du ingen pensler. Måske vil du gerne prøve at male på en anderledes måde. Måske vil du bare gerne slippe for at skulle rense penslerne bagefter.

Uanset hvad kan det være sjovt at male med tomme toiletruller. Det er også et sjovt projekt for børn. De kan sagtens være med, og de kan male fine billeder. Også de helt små børn kan være med.

Buk en toiletrulle, så den danner en form. Herunder på billedet er formen et hjerte. Dyp så rullens ene ende i maling og tryk figurer på dit lærred.

Når du er færdig med at male, kan de brugte toiletruller bare komme i skraldespanden. Du kan også klippe enden med maling af og smide resten af rullen til genbrug.

toiletrulle som pensel til kunst

Mal fyrværkeri og blomster

I kan også male med toiletrullerne på en anden måde. Klip en masse hakker op i rullen, så den ene ende bliver til strimler. Mas strimlerne ud til siderne. Så kan du dyppe dem i maling og male fyrværkeri eller blomster.

Når du har sat en klippet toiletrulle med én farve på dit lærred, så kan du lade det tørre og sætte en anden farve ovenpå. Fyrværkeri har jo gerne mange farver. Så hold dig ikke tilbage, og brug mange forskellige farver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...