Køb et træ

Vil du gerne gøre noget godt for naturen og samtidig foretage en økonomisk investering, der senere kan gavne din eller dine børns pengepung? Så skal du kende til ecotree, og så skal du købe et træ hos dem.

Hos ecotree kan du købe et træ, som de planter på deres jord. I løbet af sin livstid vil træet binde en masse CO2, så det vil gøre godt for miljøet. Samtidig vil dets økonomiske værdi vokse, og når det bliver fældet, vil du få overskuddet udbetalt.

Det er win-win, for det er både naturen og pengepungen, der får noget ud af det. Der er sådan set ikke mange grunde til at lade være. Du skal ikke engang have plads til træet derhjemme.

køb et træ for naturen og din pengepung

Få et gratis træ

Opret dig som bruger på ecotree, og indtast henvisningskoden M7E6QZ – så får du netop nu et gratis træ! Har du allerede en bruger? Det gør ikke spor. Du kan stadig indtaste koden og få et gratis træ. Der vil desuden gå et gratis træ til mig, der skriver det her til dig, men det mister du jo intet på, og naturen vinder bare endnu mere.

Jeg har selv købt ét træ indtil videre. Det var super nemt. Nu kan jeg så gå rundt og glæde mig over, hvor meget CO2 mit træ binder, når det gror. Jeg kan logge ind på siden og følge med i tallene. Og i mellemtiden kan jeg fortælle dig og alle, jeg kender, om denne smarte mulighed for at hjælpe naturen.

Vil du gerne give et træ i gave, så er det også muligt. I skrivende stund er det snart jul. Et træ vil være en julegave, der støtter op om kampen for at undgå julespild.

En langsigtet investering

Der er en stor gevinst for naturen i det her projekt. Samtidig kan du selv få nogle penge ud af det. Så du kan se træet som en investering. Du køber det i dag for at kunne tjene penge på det senere.

Når træerne engang har gjort deres for naturen og skal fældes, så bliver de solgt som tømmer. Pengene, der bliver betalt for træet, går til ejeren af det. Det kan være dig.

Træer er lang tid om at gro, så der går noget tid, før du får dine penge og fortjenesten udbetalt. Men kan du lide at have en langsigtet investering stående, så er et træ en god idé. Det har nemlig det ekstra plus, at det gør noget godt for miljøet.

træer som investering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...