Køb bæredygtigt tøj

*Reklame*

Når man taler om miljøbelastning, kan man ikke komme uden om tøj. Tøjproduktion er noget, der virkelig belaster og bruger ressourcer. Derfor er det godt at tænke på ikke at købe for meget af det.

Prøv lige at kigge i dit klædeskab. Hvor meget tøj har du liggende, selvom du sjældent eller aldrig bruger det? Hvis der er mere end lige et par dele, så skal du måske genoverveje dit tøjforbrug.

Du kan købe mindre tøj. Så belaster du miljøet mindre. Du kan også begynde at tænke på at købe bæredygtigt tøj.

Bæredygtig bambus

Vil du gerne passe på miljøet, så kan du gå efter bambustøj. Det belaster mindre end meget andet tøj. Bambus er en god plante, når det handler om at passe på miljøet. Den gror hurtigt og kan klare sig i nærmest alle miljøer. Man behøver ikke engang at vande den. Den er en næsten omkostningsfri ressource, der bare gror op ad jorden.

Du kender nok bambus fra mange genstande. Det kan være, du har et skærebræt i bambus. Der kan også stå en bambustandbørste på dit badeværelse. Bambus bruges til mange ting.

Du tænker måske på bambus som et hårdt materiale. Det er hårdt i naturen, og man forestiller sig, at det er hårde ting, man kan lave af det. Men du kan faktisk også få bambustøj.

Bambustøj

Bambus er slet ikke så dumt at lave tøj af. Bambusfibre kan blive til noget lækkert stof. Det er ikke stift, og det kradser ikke.

Bambustøj har en række fordele:

  • Det er blødt
  • Det reducerer svedlugt
  • Det regulerer din temperatur
  • Det absorberer godt

Det er alt sammen virkelig gode egenskaber i tøj. Tøj må gerne være blødt, så det er behageligt at have på. Det må meget gerne sørge for, at du ikke lugter af sved hele dagen. Dit sved skal bare absorberes og transporteres væk fra din krop, så det kan fordampe. At bambustøjet kan holde dig kølig om sommeren og varm om vinteren er også ret smart.

Bambustøj er super på mange måder. Når du mangler noget tøj næste gang, så vælg noget bambustøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...