Fordriv skyggerne med en ny gammel lampe

*reklame*

Der er recycling, men der er også upcycling. På dansk genbrug og opbrug. Opbrug handler om at tage noget gammelt, som ikke er så meget værd mere, og forbedre det. Det er det, de gør hos Shady Business. De tager en gammel lampe, som ingen vil have i sit hjem i dag. Den får de så til at se helt anderledes ud, så den pludselig er interessant igen.

Upcycling eller opbrug er en god idé for miljøet. Det er stort set det samme som genbrug. Man forbedrer en ting lidt, så man fortsat har lyst til at bruge den. I stedet for at smide den ud.

Få en unik lampe

Søger du en helt speciel lampe, der kan give dit hjem et twist? Så kan du finde den hos Shady Business. Du kan vælge en fod i en farve eller en farvesammensætning, der passer til dit hjem. Dertil kan du finde en lampeskærm, som også passer ind. De har mange farver at vælge imellem, og på lampeskærmen kan du også få et sødt motiv.

Vælger du en ny gammel lampe fra deres udvalg, får du en unik lampe til dit hjem. Der vil ikke være nogen helt magen til, og der vil ikke være mange, der ligner. Du kan også sammesætte den på din helt egen måde med fx en grøn lampefod og en stribet lampeskærm.

Ikke så shady

Navnet “Shady Business” har en ikke så positiv klang. Men det er valgt med et glimt i øjet. Deres lamper har også en friskt og ungt glimt i øjet. De vil passe bedst ind i et farverigt hjem, hvor fantasien og kreativiteten får plads.

Selvom navnet er engelsk, er virksomheden dansk. Det er slet ikke så “shady”. De giver god samvittighed, fordi lamperne er genbrug, og de folder lampeskærmene i hånden. Det kan man have respekt for, men det er også en god historie at have hæftet til lampen. Hver gang du tænder for den, kan du tænke på, hvor bæredygtig den er, og at den faktisk er et stykke kunst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...