Bæredygtighedsfestival

I dag starter Fair Festival Digital. Det er en online messe og festival, der har fokus på bæredygtighed. Den kører over 3 dage, hvor du kan høre foredrag om bæredygtighed.

De deltagende virksomheder arbejder alle på at blive mere bæredygtige. De tænker på bæredygtighed i deres produktion eller daglige drift. Der er mange forskellige måder at tænke bæredygtighed ind i hverdagen på, og på festivallen kan du få god inspiration.

Programmet

Festivallen åbnes ved en ceremoni af H.K.H. Kronsprinsessen. Derefter er der et blandet program, hvor du kan høre foredrag om vidt forskellige emner.

Du kan bl.a. høre om, hvorfor du skal rydde op, hvis du vil leve bæredygtigt. Du kan høre om greenwashing og bæredygtig vin. Der er debat om fremtidens fødevarer, og FN’s 17 verdensmål sættes i et dansk perspektiv.

Deltag hjemmefra

Da verden stadig er ramt af en pandemi, er festivallen digital. Det vil sige, at du kan deltage hjemme fra din stue. Du kan se H.K.H. Kronprinsessen åbne ballet, og du kan høre foredrag med diverse interessante mennesker. Det hele bliver livestreamet.

Har du en interesse i bæredygtighed, og vil du gerne leve mere bæredygtigt? Så deltag i festivallen, og hør nogle af foredragene. Måske kan du blive inspireret til en lille ændring i din hverdag? Måske kan du lære noget nyt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...